Ricoh

Vanaf het allereerste begin werd Ricoh geïnspireerd door het geloof in de kracht van creatieve ideeën.

Onze oprichter, Kiyoshi Ichimura, inspireerde een unieke groep denkers die de grenzen van de traditie verwierp. Ze stelden zich een wereld voor waarin informatie met één druk op de knop nauwkeurig kon worden gereproduceerd en verspreid, een wereld waarin bedrijfskritische kennis altijd en overal beschikbaar zou zijn.

Ricoh heeft deze droom werkelijkheid gemaakt door een effectieve combinatie van hoogwaardige technologie, engineering en productie. Onze printers, kopieerapparaten en faxen stonden aan de spits van het tijdperk van kantoorautomatisering en brachten een revolutie teweeg in de bedrijfsvoering. Meer recentelijk hebben documentbeheerdiensten onze reputatie gevestigd als 's werelds expert op het gebied van documentatie.

Samenwerken met haar klanten

Vandaag zijn we een echt internationaal bedrijf geworden. We bouwen echte partnerschappen op met onze klanten, ondersteund door uitzonderlijke servicenormen. Met onze technische capaciteiten en de IT-kennis van uw team kunt u kosten verlagen, verspilling elimineren, processen stroomlijnen en tastbare voordelen opleveren voor uw eigen klanten. Wat nog belangrijker is: door het creatieve potentieel van werknemers te ontketenen en de toegang tot de kennis van de instelling te vergemakkelijken, bevorderen we een diepgaande en duurzame bedrijfstransformatie.

In EMEA betekent onze volledige operationele aanwezigheid in 25 markten en aanzienlijke bedrijfsontwikkeling in alle andere markten dat we in staat zijn om effectief experts in te zetten om uw bedrijf te laten groeien met verbeterde flexibiliteit en controle.

Permanente anticipatie

Ricoh is altijd een gedachte vooruit. We ontwerpen producten en diensten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van bedrijven, opkomende markten en bedrijven van elke omvang. We creëren oplossingen die bestaande systemen en processen transformeren in een concurrentievoordeel dat voldoet aan lokale behoeften en conventionele vormen van kennisdeling nieuw leven inblazen.

Door middel van cloud computing, monitoring op afstand en andere innovaties faciliteren we de mobiliteit van informatie die ook persoonlijker is. Onze producten verbeteren de manier waarop mensen omgaan met de wereld om hen heen, of het nu gaat om een ​​bekroonde reeks digitale camera's of online gegevensopslagdiensten.

Implementeren van duurzame ontwikkeling voor onze toekomst

Ricoh gelooft dat het bedrijfsleven, de maatschappij en de planeet met elkaar verbonden zijn. We streven ernaar een bedrijf te zijn waar mensen trots op zijn om voor te werken en stimuleren waar mogelijk verantwoorde groei. Door te investeren in vooruitstrevende operationele strategieën, bevorderen we winstgevende en duurzame ontwikkeling zowel bij klanten als in onze eigen faciliteiten.

Elke dag, over de hele wereld, helpt Ricoh mensen de kracht van de collectieve verbeelding te benutten om te genieten van een productievere, bevredigendere en duurzamere levenskwaliteit.

Neem contact op met uw adviseur

We bespreken samen uw behoeften en vinden een oplossing die is aangepast aan uw activiteit en de veranderende aard ervan.